Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Quo Vadis!..

Buna "Yenilmek" değil, "Rezil olmak" denir.. Fenerbahçe- Siena basketbol maçından söz ediyorum..
101- 58 ne demek?.. Savunman yüz yiyecek, hücumda kız takımı skoruna ulaşamayacaksın.. İlk yarı skoruna bakar mısınız?.. 50-25.. İki misli.. Siena'nın 18-0'ık bir serisi var.. Rakip 18 sayı basarken, sen potayı bulamıyorsan, suçlu takım değil koçtur.. Bunu en geri zekâlı basket seyircisi bile bilir..
Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'yu yok etti, basketbol başarısızlığından sorumlu tutup.. (Bu ülkenin gazetelerine ne oldu?.. Aziz Başkanın her görüntüsünde hemen ensesinde oturan Mahmut için nerdeyse kayıp ilanı vereceğim. Merak eden, öğrenen, yazmağa cesaret eden bir Fener muhabiri, bir spor müdürü çıkmıyor mu?.)
Ama herkes biliyor ki, kabahat Mahmut'ta değil.. Tanyeviç'in beyni artık yetmiyor.. Ne oyunu okuyor, ne oyuncuyu.. Ortalama 20 sayı ile oynayan Kinsey 4 atmış bu maçta.. Niye?.. Belli atmamış.. Çünkü Tanyeviç ile arası açık..
"Bana ne, Fener düşünsün" diyeceğim, diyemiyorum.. Çünkü Tanyeviç ayni zamanda milli takımın da hocası.. Hem de ülkemizde yapılacak Dünya Şampiyonası'nda benim takımımı yönetecek.. Nasıl razı olurum?..
Turgay Demirel, Aziz Yıldırım'ın emir subayı.. Ne derse o..
O zaman Tanyeviç'ten kurtulmanın tek yolu, Fener Başkanı'nın Fener'i rezil eden Koçu kurban etmesinden geçiyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA