Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah TRT, ah!..

Göktuğ İlter mail atmış.. Cumartesi günü TRT3'te Buz Pateni Avrupa Şampiyonasını izliyorlar, ailecek.. Tek Bayanlar.. Türk kızı Tuğba da finalde yarışıyor.. Tuğba'yı izlemişler.. Sıra tam Avrupa'nın en iyilerine, madalya alacaklara gelmiş. TRT3 yayını kesmiş ve "Şimdi Almanya'ya Bayern Münih maçına bağlanıyoruz" demiş.. Devamı gece yarısı birde banttan verilmiş.. Şimdi iş mi bu, TRT'nin Sayın Genel Müdürü İbrahim Şahin?.. Benim paramla yayın yapan TRT'nin anayasal, yasal görevi bu mudur?. Olimpiyatlara 20 yıldır talip Türkiye'de Olimpik sporları kim tanıtıp sevdirecek?.. Futbola abone bin tane özel kanal varken, ödenekli kamu kurumu TRT'nin işi özellerle sidik yarışı yapmak mıdır, yoksa onların reyting endişesi ile giremediği spor dallarını bu ülkeye yaymak, sevdirmek ve teşvik etmek mi?.
Bir emir verseniz de bir cevap lütfetseler adınıza.. Size zahmet olmasın.. Tabii verebilirseniz?.. Verebilecek yüzünüz varsa..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA