Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ankara'dan umut yok!..

ANKARA'DAN, özellikle de Gecekondu'dan e- mail yağdı.. Baba Gökçek'in, oğluna eğlence olsun diye el koyduğu Ankaragücü'nü anlatmıştım. Bu sahte, bu yapay Ankaragücü'nün aslında Belediyespor olduğunu, belediye imkanlarıyla beslendiğini yazmıştım.
Cumhuriyet kadar eski kulübe Ankara'nın ekonomik durumu en alttaki sınıflarının, pazarcı esnafı ve gece kondu halkının onlarca yıldır sahiplendiğini, ama iptal edilen kongre ile Ankaragücü'nü ele geçirip sosyetik bir oyuncak yapmak isteyen Gökçeklerin, bilet fiyatlarını ortalama 100 lira civarına getirip, kendi yandaşlarını, Biletixe "Bedava" diye bastırdıkları, bir de yerel yönetim yani kendi vergilerini kendileri kaçırarak, amigolarıyla, elden on liradan dağıttıkları sahte biletlerle tribüne alırken, 100 lira ödemesi mümkün olmayan Gecekonducuları stattan uzaklaştırdıklarını, en eski Ankara kulübünü gerçek sahiplerinden kopardıklarını anlatmıştım..
Kime..
Başbakana..
Sonuç..
Çıt çıkmadı Ankara'dan..
Mahkeme, Gökçeklerin kazandığı kongreyi iptal ettiği halde, önce "50 milyon borç var. Bütün futbolcular serbest kalır. Kulüp küme düşer" şantajını yapan, "Seçilmemiş" yönetim, blöfleri para etmeyince, kulübün başında kalacağını açıkladı.
Yeni durum, yeniden mahkemelik olacak. Ankaraspor'u önce kurup, halkın cebinden trilyonlar saçtıktan sonra yok eden Gökçekler, yeni oyuncakları ile bir süre daha oynamaya devam edecekler.
Vefakar ve cefakar Gecekonducular mı?.
Hadlerini bilecekler.. Ne işleri var, sosyete kulübünde?..
Dış saha nelerine yetmiyor?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA