Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu nasıl sporcu?..

"Adamın dini imanı para" derler ya.. Sanırsınız onun için söylenmiş.. Spor yaşamının hemen tümü "Bana destek olmuyorlar" diye ağlamakla geçti.. Galatasaray'a ağladı, federasyona ağladı.. Hala da ağlıyor ve hala sporcu geçiniyor.
Federasyon bugüne dek katıldığı tüm Olimpiyatlardan fiyasko ile dönen bu sözde yüzücüyü, Londra'ya götürmek, altıncı Olimpiyatta forma giydirmek için aylardır eşek yükü ile para ödüyor..
O ne yapıyor?.
Yaz aylarında Peşte'de "Ben buraya tatile geldim" deyip 4x100 yarışına katılmıyor ve Türkiye bayrak yarışından eleniyor. Skandal ört bas..
Kış aylarında Dubai'deki Kısa Kulvar Dünya Şampiyonası'nda da esas branşlarında yüzmüyor. Çünkü o yarışlar, Acun'un cebine bol para koyduğu Dans Yarışması ile çakışıyor. Derya Milli Takımı değil, Acun'u tercih ediyor..
Dahası..
İstanbul'da gene Acun'un paraları uğruna Galatasaray forması da giymiyor. Kulvarı boş kalınca, puanlı yarışmalarda Fener, Galatasaray'ı geçiyor..
Şimdi, Türkiye Yüzme Federasyonu'na soruyorum..
Bu Umutsuz Vaka'ya benim, yani bu ülke halkının paralarını 2012'ye kadar maaş diye vermeye devam edecek, ona benim paramla bir de Londra gezisi yaşatacak mısınız?.
Hiçbir şey yapmadığı Pekin Oyunlarından bu yana Derya'ya ödediğiniz para ne kadardır, onu da bildirir misiniz?.
Bu arada, Sevgili Acun'a bir notum var..
Liglere ara verildiğinde dans yarışmana konuk olarak katılma sözü vermiştim.
Canlı yayınlara katılmama prensibimi, sırf seni çok sevdiğim için bir defalık askıya almıştım.
Ama öğrendim ki, Derya hâlâ senin yarışmana devam ediyor. Sportmenliğin yanından geçmediği bu adamla ayni çatı altında olamam. Beni affet!..

***

Bu yazı aslında dün çıkacaktı. Bugüne kaldı. Dün Federasyon yaptıklarından dolayı Derya'ya ceza vermiş. O da federasyonu tehdit etmiş..
"Yüzmeyi bırakırım ha.."
Yahu yüzme seni bırakalı 40 yıl oldu. "Tavşan dağa küsmüş" derler.. Hâlâ bu milletin parası ile Londra Tatili yapmak, bu tatile hazırlanmak için de her ay binlerce dolar almakla meşgulsün.
Sen bırakır mısın hiç?..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA