Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tevfik Yener!..

Yani Selahattin Duman o kadar güzel anlatmıştı Tevfik Yener'i (Vatan/20 Mart) bana laf kalmamış.. Girin internete okuyun, bu mesleğimizin en büyük ustalarından birini, bir başka ustanın kaleminden..
Bir yandan kalemi, bir yandan yaratıcılığı ile efsane olan Tevfik Yener, uzun süredir Amerika'da yaşıyordu. Döndü, anılarını yazmaya başladı. Selahattin, yeni piyasaya çıkan Aşk, Ekmek, Hayal kitabı dolayısı ile yazmış Tevfik'i..
Okurken "Bu Tevfik yazmalı.. Bu kalem emekli olmaz" dedim.. İş veren değilim. Yenim dar, ama yerim geniş.. Açtım telefonu "Yahu haftada bir, cumartesi günleri bana konuk olsana" dedim.. "Millet tatil günü, tatlı, lezzetli bir yazı okusun.."
"Tanrısal dokunuş var mı" başlıklı yazı öyle geldi.. Bundan böyle her cumartesi size bir Tevfik Yener sunacağım.. Biri çıkıp köşemden kapana kadar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA