Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Van için!..

Cumartesi sabahı yazmıştım.. "İşte tam da fitre zamanı" diye.. Ve sizleri çağırmıştım.. "Hangi telefonu kullanıyorsanız fark etmez. 5283 yazın ve tıklayın" diye.. 5 liralık fitreydi bu tık.. Van için.. Van'da depreme 76 şehit veren öğretmenler için..
Türkiye Kumbarası Öğretmen Kampüsü için kurulmuştu esas olarak.. Ama öğrenciler de unutulmamıştı. Bir öğrenci yurdu yapılacak ve öğrencilere burs da verilecekti.
Bu sabah yazıya başlarken www.turkiyekumbarasi. com.tr'ye baktım.. Biriken para, kurucu Turkcell'in açış parası 5 milyon dahil, 8 milyon 949 bin 349 liraya ulaşmış..
Bu arada proje yönetmeni Koray Öztürkler'den de mutlu bir not aldım. Van'a el uzatma yarışımızdaki coşku sayesinde 100 öğretmen evi diye başlayan kampüs, şimdi 200 olarak büyütülmüş. 100 öğrenci için planlanan yurt 130 öğrencilik hale getirilmiş. 100 öğrenci için verilecek burs, 100'lerce öğrenci için, olmuş..
Haydi devam..
"5283" yazın ve tıklayın hemen!.. Yanınızdakine de tıklatın hemen.. Günde beş lirayı nereye harcamıyorsunuz ki?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA