Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özürler!.

Erdal Şafak Müdürüm'den bir ricam var.. Hafta sonları Sabah, kaç gazete birden oluyor.. Sabah, Günaydın, Hafta Sonu özel ekleri başta.. İnsan Kaynakları, falan filan derken, kilolarla gazete veriyoruz. Niye?.. Hafta Sonu insanların okuyacak vakitleri daha çok da ondan.. Çok da güzel ekler yapıyoruz, ellerine sağlık meslektaşların..
Ne var ki, "Haftanın en çok satan ve en çok okunan" günlerinde benim sayfa hemen her defasında kazaya uğruyor.. Çok satılan günde çok reklam var, doğal olarak. Olsun. Maaşlar ordan geliyor, satıştan değil.
Ne var ki.. Benim sayfa hem iyi kağıda renkli basılıyor, hem de sağ sayfa.. Yani açılırken karşınıza çıkanlardan. Reklam verenler böyle sayfaları en çok severler. Benim sayfa da boğuluyor reklama ve "Hafta Sonu keyifle okuyun" diye özenle hazırladığım o kolay okunur sayfanın dörtte üçü reklama gidince, yazıların çoğu giremiyor..
Erdal Müdür'den ricam.. Ben renkli sayfa da istemiyorum, sağ sayfa da.. Hıncal'ın Yeri'ni reklamcıların en az itibar gösterecekleri yere taşı.. Hiç itirazım yok..
Ya da reklam servisine talimat ver.. Madem bu sayfaya talep çok. Özel bir fiyat uygulasınlar ve sayfanın dörtte birini aşan reklam almasınlar ama aldıklarıyla gene ayni parayı kazansınlar.. Basit bir pazarlama..
Hangisi aklına yatarsa Erdal Müdürüm.. Bir an önce yap ki, hafta sonu keyfim ve heyecanım kaybolmasın..
Geçen hafta sonu "Tevfik Yener'le Hafta Sonu" ve Güneş Tecelli'nin "Abuzittin'e Mektuplar"ı girmedi. Bu iki yazı da, iki emektar usta dostum tarafından hatrım için yazılıyor üstelik. Bir de onları düşünün..
Neyse ki, bu hafta içinde Bayram var.. İki yazıyı da Bayram Sayfalarına ayırdım. Tabii o sayfalar da reklama boğulmazsa..
Hem okurlardan, hem de Güneş'le Tefo'dan özürler dileyerek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA