Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Susan Bakanlar!..

İki Bakan'dan iki sorum var.. Biri yıllandı, öteki aylandı.. Ama iki bakanımız da sorularımı yok saymayı tercih ediyor..
Neden ediyorlar, biliyorum. Çünkü verecek yanıtları yok..
Ama ben sormaya devam edeceğim.. Bilsinler ki ben "Ben bi kez yazdım. Üzerime düşeni yaptım" diyen gazetecilerden değilim. Bende "Fikri takip" esastır. Öyle ki, bu bakanlar gider, yenileri gelir, sorumu onlara sorarım, yanıtı alana dek.. Devlet işi bu çünkü, devamlılık esastır, sakata gelmez.
Yıllanmış sorum Spor Bakanına..
"Turgay Demirel, Başbakan'ın yolladığı 28.5 milyon lirayı hangi tarihte aldı, hangi tarihte, kimlere, hangi makbuzla, kaçar para olarak dağıttı?."
Tepesinde bizzat Başbakan'ın adı yazılı bir akçalı işte, bu suskunluk, bu örtbas çabası size yakışıyor mu Sayın Bakanım?.
Aylanmış sorum Milli Savunma Bakanı'na..
"Seneler önce çürüğe çıkmış, yani askerlik hizmetini yaptığı bakanlığınızca kabul edilmiş Aziz Yıldırım'a bu defa hem de hapisteyken nasıl bedelli askerlik yaptırdınız?.
İki kez askerlik olur mu?. O çürük raporu mu sahteydi, bu defa mı haksız para aldınız?. Hangisi?..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA