Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Terim’in Günahı!..

Günlerdir dillerine dolamışlar, Fatih Terim'e saldırıyorlar. Saldırırlar.. Haklılar.. Çünkü Fatih Hocamın büyük bir günahı var..
Uygar!.
Bu ülkede uygar olmak en büyük suç oysa..
Alaçatı'da kızı Merve'nin evi varmış. Ona misafir olmuş hocam.. Bir gece, iki gece.. Sabahlara kadar köpek ulumasından uyunmuyor.. Gündüz etrafı dolanmış.. Köpek sürüleri.. Hepsi bakımsız, hepsi leş, hepsi bir deri bir kemik..
Hocam komşularla konuşmuş.. "Bu köpekler aç olmasa, sabaha kadar ulumaz.. El birliği, işbirliği yapalım. Bir barınak kuralım. Başına da bir veteriner koyalım. Köpekler de kurtulsun, biz de.."
Vay sen misin bunu söyleyen?.
Kıyameti koparıyor, sayısı az ama sesi kuvvetli bir gurup "Gösteriş" hayvanseveri.. Bizim yalaka medya da onların peşine takılıyor..
Ses çıkarmadan izledim günlerce..
Bir Allahın kulu çıkıp da demedi ki, "Yahu, hanımlar, beyler.. Fatih Hoca haklı.. Uygar hiçbir ülkede sokaklarda başı boş köpeklerin dolaşmasına izin verilmez. O köpekler toplanır, barınaklara konur. Böylece hem insanlar, hem hayvanlar korunmuş olur.."
Köpek sadece kuduz değil ki?. Açlıktan çöpleri darmadağın eder.. Sinekler, fareler yığar. Sokaklar köpek pisliğinden yürünmez olur. O pisliklerde hele bir de ölümcül köpek tenyası varsa ve pislik kuruyup havaya karıştığında, nefesimizle ciğerimize gidip yerleşirse, sonu ölüm..
Eee!.. Çocuklar var, köpekten korkan.. Fobisi olanlar var. Uygar ülkede kendi köpeğinizi tasma ile elinize bağlı değilse, sokakta dolaştıramazsınız.
Alaçatı bu ülkenin en turistik yeri. Her yıl yüzbinlerle yabancı geliyor.. Ve o başıboş köpek sürülerini 24 saat görüyorlar. Ülkelerine dönünce ne anlatırlar?.
Fatih Hocama saldıranların yeni hedefi olacağımı biliyorum bu satırlarımla..
Olayım, ne yapalım!.
Uygarlık öyle kolay ulaşılacak şey değil.. Cesur Yürekler ister!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA