Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beşiktaş’ı içerden vurdular!..

Şimdi maç öncesi şartlara bakalım.. Son yılların en iyi Beşiktaş'ı. Haftalardır yenilmemiş. Hele kendi sahasında hiç yenilmemiş. Kupada üst üste yedi kez elemiş Fener'i ve son 15 kupa maçında da hiç yenilmemiş.
Bu Fener üstelik perişan, Kayseri'den 4 yemiş. Dağılmış..
Maç Beşiktaş'ın sahasında.. Saha avantajı.. Beşiktaş'ın 33 bin seyircisine karşı Fener 1.500 kişi ile orda.. Seyirci avantajı..
Şimdi bu oyun normal koşullarda oynanırsa, kim kazanır sizce?.
Beşiktaş!. İtirazı olan var mı?.
O zaman normal koşulları değiştirmek lazım. Bu nasıl yapılır?.
Maçı gererek!. Kim gerecek?. Fener!.
Maç başladı, dakka bir gördük.. Fener, başta Van Persie, maçı germek için elinden geleni yapıyor..
Bu tuzağa düşen kim?.
Oğuzhan!.. Takımın, arkadaşlarını sakinleştirmekle görevli kaptanı hem de.. Van Persie'nin tüm tahriklerini yutuyor. Arkadaşları da kaptana uyuyorlar. Kenar da uyuyor bu arada.. (Hor hor anlamına..)
..Ve kırılma noktası geliyor.. Tosiç bile bile kendini attırıyor, büyük aktör Van Persie'ye kapılıp..
Şimdi kimse, hakemde, rakipte kusur aramasın..
Maçı Beşiktaş kendi elleriyle verdi.
Birinci suçlu Fikret Orman.. Maç öncesi garip, anlamsız, zamansız ve yersiz konuşmaları ile Fener'i ve ortamı geren Fikret Orman!.
İkinci suçlu Şenol Güneş.. Maç öncesi bir hafta boyu futbolcuların beynini "Sakin olun. O zaman kesin kazanırız. Gerilirsek Fener'i maça ortak ederiz" diye yıkamayan Şenol.. Adanaspor ve Kayseri "Fener nasıl yenilir" diye ders verdiler. Bu dersi almayan tek hoca Şenol'muş meğer.. Yüreğinden bir türlü atamadığı korku yüzünden, Fener savunmasını perişan edecek hızlı futbolla oynayacağı yerde, aynen Galatasaray'ın "Top bizde kalsın" miskin futbolunu oynattı, takımına.. Kendi sahasında 17 pas, top hâlâ santrada değil. Fener her köşeyi tutmuş bekliyor. Hadi o zaman git bakalım. Bu tam Fener'in istediği "Korkanlar" oyunu.. O zaman Fener'in kalecisi dışında her adamı gol atabilen 10 kişisi bir fırsatta golü buluyor. Şenol iyi hoca ise, kendi takımına nasıl tuzak kurar?. Korku dağları beklerse kurar..
Maç 11-10 oynanırken bile denkti. Beşiktaş eksik görünmeden götürüyordu. Ama dedim ya, korku.. İlle bir stoper alacak.. Orta sahadan biri çıkmalı.. Çıkacak belli.. Korkan Şenol, ön libero Atiba'yı çıkarmaz.. Takımın en etkili hücum adamı Talisca'yı çıkarmak, intihar.. Oyunu germekten başka işe yaramayan Oğuzhan çıkacak tabii.. Ama dedim ya "Korku dağları bekliyor" diye.. En ilerdeki orta saha adamı Talisca'yı alıyor dışarı Şenol, korkusunu ilan ederek..
Maçı veriyor. Yedi kere üst üste elenen Fener de, en beklenmedik maçta hem de, turu geçiyor..
Rakip Başkana, Kaptana ve Teknik Direktöre teşekkür ederek..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA