Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayıplı standart!..

Bir uçak düşse, anında ekrana düşer uçağın milliyeti, hava yolu şirketinin adı.. Yetmez, uçağı imal eden şirketin ismi de koca koca yazılır ve bunlarla ilgili bilgiler uzun uzun verilir. Görüntüler de aynen yayınlanır..
Geçen gün bir haber kanalı izliyorum. İsim yazmaktan bıktım, hepsi ayni çünkü.. Hani eskiler "Birbirinden göz kirası" derler ya, aynen öyle..
Bir kaza olmuş. Şehirlerarası yolcu otobüsü şirketlerinin birinin semtlerden ana terminale yolcu taşıyan bir minibüsü yapmış kazayı.. 7 yaralı var.
Spiker "Bir otobüs şirketinin servis aracı" diye okuyor haberi.. Görüntüde o minibüs perişan halde. Yani "Ölü" olmaması mucize.. Ama yan tarafı boydan boya buzlanmış. Haber kanalı "Oto sansür" uygulamış.. Hani RTÜK terör görüntüleri için "İzan"a davet etti ya.. Ona "Sansür" diye kıyamet koparan kanal bu defa otobüs şirketinin adını gizlemek için kendi çırpınıyor..
Yahu düşen her uçağı ıcığı cıcığı ile açıklayan sen değil misin?.
Nedir bu otobüs şirketlerine torpil?.
Nedir kaza görüntülerinde otobüsün adını gizlemek.. Hatta çekim yapmak için, şirketten birinin gelip, şirket adının üzerine bez yapıştırmasını beklemek?.
Biri açıklasın Allah için bu kıyağın sebebini..
Kulaktan kulağa çok korkunç, meslek adına çok utanç verici şeyler fısıldanıyor, bilesiniz!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA