Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dursun’unla iftihar et Alp

Sevgili Spor Müdürüm Murat Özbostan'a bir eleştirim var.. Daha öbür gazeteleri görmedim ama, muhtemelen bu eleştiri tüm müdürleri kapsar..
Gazeteler artık iyice şişirme hazırladıkları için zerre kıymeti harbiyesi kalmayan, bu yüzden kimse tarafından okunmayan, zerre itibar görmediği için konuşma konusu bile olmayan "Yıldız Tabloları"nda bazen (?) işareti koyarlar. Oyuna maç sonuna doğru giren ve topa bile dokunmayanlara not vermezler..
Sabah Spor, Başakspor Kalecisi Volkan Babacan'a (6) vermiş..
Niçin 6?. İzahı var mı?. Adam topa dokunmadı ki, 90 dakika boyu..
Galatasaray maç boyu topu topu 4 şut atmış, onlar da dağlara taşlara.. Kaleyi bulan tek top yok. Yani Başakşehir kalesinde bu yaşımda ben dursam farkı yok?.
O zaman Volkan niye (?) değil de, (6)!.
Oysa Volkan adının yanına (?) işareti koysalar ve gene artık hiçbir gazetede okunmaz olan maç yazısına "Volkan'a not veremedik/ Eline top gelmediği için.." başlığı atsalar, "Fark yaratırlar" salı sabahı da belki orda burda "Sabah'ı gördün mü" lafları ettirirlerdi.
Galatasaray tarihinde, rakip çerçeveye tek topun isabet etmediği maç var mı, müdürüm.. Dünya devleri ile oynadıkları dahil.
Böyle bir tarihi maçta fark yaratmayı nasıl düşünmez bir spor servisi?.

***
Oysa, Erman da (Toroğlu), Ahmet de (Çakar) müthiş yazılar yazmışlar.. Çakar "Defol git Tudor" demiş.. İlk bakışta haklı..
Adam, Galatasaray'ı, babasının oyuncağı sanıyor ve oynayıp duruyor..
Gene Türk spor basınının iflası..
Pazartesi günü çıkan gazetelere bakın.. İgor'un o gece takımın içine tüküren korkunç değişiklikleri yazanı geçin, ima eden tek haber var mı?.
Nerde Galatasaray muhabirleri?. En önemli maç öncesi Galatasaray istihbaratınız bu kadar sıfırsa, bırakın bu mesleği, köşe başında tezgâh açın.
Ayıptır, utançtır yahu?.
Sabri, Cavanda, Linnes gibi 3 sağlam sağbeki olan takımda Semih'i oraya koymak nerden çıktı, Oyuncakçı?.
Chedjou'yu hangi kuyudan çıkardın peki?. Oynadığı maçlarda Galatasaray'ın yediği hemen her golde payı olan yeteneksiz adamı oraya koyarken intihar ettiğini söyleyen tek adam yoktu kadronda.. Ayhan Akman mı uyaracaktı?.
Galatasaray 8 yaş takımını bile çalıştırmaktan aciz adam mı?.
Bakın bakalım Galatasaray'ın yediği gollerdeki Chedjou faciasına..
Takım 3-5-2 inadından vazgeçip 4-4-2'ye dönmüşken ve iyi yola girme umudu vermişken, bu garip on biri rüyanda mı görüp de sahaya çıkardın?. İlk devre o takımın nasıl rezil oynadığının farkına varmadın mı da, ikinci yarıya aynen sürdün, Teknik Direktörlükten nasipsiz adam..
Daha çok şey yazılabilir Tudor adlı Galatasaray'ı "Oyuncak" yapan adam için.. Adam lafı da, fazla ya..
Ama, onun mu suç, Ahmet Hocam?.
Erman harika yazmış..
O Hoca(!) takımının Galatasaray'ı oyuncak yapması, aynen yönetimin yansımasıdır!.
Alp Yalman'ın hem de kırk yıllık dostu beni satarak destek olduğu Dursun Özbek nam zat, yanına topladığı Cengiz Özyalçın başta, körü körüne biat edenler (İtiraz edenlerin hepsini temizledi çünkü), Dursun'u oraya getiren Derin Galatasaray ve de o Derin Galatasaray'ın emrindeki "Koyun" oylar!. Kongre'de ve Divan'da ağız bile açmadan bu Dursun'a destek olanlar, olmakla kalmayıp, satın alamadıkları birkaç eleştirene, en başta da bana saldıran Hayri Kozak gibi sözüm ona Galatasaraylılar değil mi, bu acıklı komedinin baş aktörleri..
İçlerinde "Adam gibi tek Adam olsaydı" Tudor gibi haddini bilmez, Galatasaray'ı havaya attığı üç top sanan "Hokkabaz" bu takımın başına gelebilir miydi?. Gelse de bu kadar pervasız oynayabilir miydi?.
Şimdi Fener maçında ne cambazlık yapacak bakalım?.
Bu takım, bu oyuncular artık bu cambaza inanır mı?.
Tudor'la uğraşmak Galatasaray'da hedef saptırır. Alp'i kullanıp atan Dursun, bu defa Tudor'u çöpe yollayarak vakit kazanır, başta kalmaya devam eder..
O yüzden kimse hedef saptırmasın..
Defolup gidecek Tudor değil, Dursun'dur..
Geçen hafta "Erkeksen cevap ver" dediğim iki soruyu "Aman yağmur yağıyor" diye yalayıp yutan Dursun..
Nerde cevap ha?.
"Adayı yıkmaya ne zaman başlayacaksın Dursun?." "Son 15 yılın denetimini yaptırıp dolabına sakladın. Ne zaman açıklayacaksın Dursun?." Hani nerde cevap!..
Ben her hafta sormaya devam edeceğim ki, Galatasaray camiası senin ne menem adam olduğunu iyi görsün, iyi anlasın, tamam mı, inşaatçı!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA