Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Demirören'in yeni listesinde hangi sürpriz isimler var!

Futboldan anlamam ama futbol kulübü yöneticileri acayip ilgimi çeker! Çünkü bu yöneticilerin büyük çoğunluğu aslında benim sürekli ilgi alanımda olan çevrelerden futbol yönetimine transfer olmuş şahsiyetlerdir. Fanatik aynı zamanda yönetim değişikliklerini yakından takip eden bir Beşiktaşlı işadamı ile önümüzdeki ay gerçekleşecek kongre üzerine sohbet ediyordum.
Çok anladığımdan değil ama son günlerde sıkça verdiği röportajlarda ortaya koyduğu iddiadan yola çıkıp, "Bana kalırsa Murat Aksu ipi göğüsleyecek aday" dedim...
Haber kaynağım cevaben, "İtiraz ediyorum" diye başladı söze ve devam etti: "Murat Bey çok heyecanlı ve hırslı başkanlık konusunda ama hiç şansı yok. Çünkü Demirören'in yeni listesinde inanılmaz isimler var. Aksu'nun bu listeye karşı mücadele vermesi imkânsız görünüyor!"
Bunun üzerine haliyle sordum tabii...
"Peki, Demirören'i yüzde yüz yenilmez yapacak bu listede kimler var?" diye...
"Kesinleşen üç beş ismi sayayım sana" deyip, kutuyu açtı çok sevgili haber kaynağım...
1) İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Mesut Parlak
2) Eski Devlet Bakanı Ünal Erkan
3) Endokrin Cerrahisi Başkanı Profesör Mete Düren
4) Süleyman Seba döneminin ağır topu Fahrettin Curoğlu
5) Kesin olmamakla beraber kuvvetle ihtimal Azeri İşadamı Mubariz Mansimov

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA