Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Sezen Aksu: Kılıçdaroğlu'nun telefonu çok nazikti!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sezen Aksu'yu telefonla aradığını duyunca çok sevindim. Çünkü o telefonu çoktan hak etmişti!
Bir yanda referandumda "evet" oyu kullanacağını açıkladığı için müzmin "hayır"cı kalemlerin ve bazı siyasilerin hakarete kadar varan eleştirileri... Diğer yanda ise sağlığı ile ilgili yazılan abuk sabuk, aslı astarı olmayan haberler tahmin ediyorum ki onu çok yormuştu. Ve dahası bunaltmıştı.
İşte bir anlamda özür mahiyeti taşıyan bu telefonun tam içeriğini öğrenmek için dün aradım Sezen'i.
"Ne konuştunuz Kemal Bey'le? Referandum meselesini falan mı?" diye sordum.
"Yok" dedi. "Sağ olsun sağlığımla ilgili haberleri okuyunca bir geçmiş olsun demek istemiş bana."
"Eee sen ne cevap verdin? Demedin mi benim sağlığımla ilgili bir problemim yok Kemal Bey! Korkmayın valla domuz gibiyim. Bütün yazılanlar asparagas. Merak etmeyin 12 Eylül'de 'Evet' demek için muhakkak sandığın başında olacağım!"
Güldü... Kahkahalarla hem de.
Sonra devam etti Kılıçdaroğlu ile ilgili aralarında geçen diyalogu anlatmaya.
"Anlattım tabii sağlığımda yazılıp çizildiği gibi bir problem olmadığını. O da haberleri okuyunca çok üzüldüğünü söyledi. Güzel birkaç laf etti. 'Siz bizim için büyük bir değersiniz. Türkiye'nin en mühim sanatçılarındansınız' falan dedi.
Çok nazikti yani..."
"Sonra?" dedim.
"Sonrası yok! O kadar işte" cevabını verdi.
"Ne yani konuşmadınız mı gerçekten referandumla ilgili? Benim tanıdığım Sezen o telefonda iki dakikada Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikna eder ve oyunu 'evet'e çevirttirirdi" dedim.
Yine güldü kahkahalarla...
Şaka bir yana tabii.
Anladığım kadarıyla son derece olumlu bir iz bırakmış Sezen'de Kılıçdaroğlu'nun telefonu.
Kanaatini sordum. O da aktardı sağ olsun.
"Türkiye sancılı bir dönemden geçiyor Sevilay. Öfke kontrolü çok önemli bir şeydir. Bütün bu tartışmalarda hepimizi rahatsız eden şey üslupsuzluk meselesi değil mi? Ama ne güzel ki medeni bir şekilde tartışıp konuşmanın gerekliliğini hatırlıyoruz sonunda. Sayın Kılıçdaroğlu'nun beni araması da son derece nazik ve incelikli bir davranış. Tavrı ve konuşmaları son derece zarifti. Gerçekten çok memnun oldum!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA