Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pelin oldu!

Muhteşem Yüzyıl'da Cansu Dere'den sonra Pelin Karahan aşısı da tuttu. Genç oyuncuyu, 'Mihrimah Sultan' karakterine çok yakıştırdım. Hem işveli ve cilveli, hem kurnaz ve hesapçı haliyle çok canlar yakan, zamanında Mimar Sinan'ı bile kendisine aşık eden Mihrimah Sultan rolünde Pelin Karahan son derece başarılıydı.
Ancak anlayamadığım bir zaman sıçraması var. Kanuni sefere çıktığında Mihrimah en fazla 10 yaşında görünüyordu.
Sultan seferden döndüğünde kızını 18-20 yaşlarında buldu ama bu süre içinde şehzade Cihangir en fazla 3-4 yaş büyümüştü. Hadi, bu durumu gelişim bozukluğuna bağlayalım.
Peki diğerleri hiç mi değişmez? Ben 10 yıl önceki fotoğraflarıma bakıp şaşırıyorum ama bizim saray ahalisinde bir gram değişiklik yok! (Ansızın büyüyen şehzadeler ve kızlar dışında)
Şu saraylılar ne yiyor, ne içiyormuş bir açıklansa da millet 'anti-aging' için her yıl diyetisyenlere, estetikçilere, güzellik ve spor salonlarına binlerce dolar harcamaktan kurtulsa!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA