Kan şekerini dengelemek için 1 avuç tüketmek yetiyor! Meğer öyle bir şifası varmış ki...

Diyabetli kişilerin vücutları yeterince insülin üretemez veya insülini düzgün kullanamaz. Bu durum, kandaki glikoz seviyesinin yükselmesine yol açar. Diyabetin yönetiminde düşük glisemik indeksli (Gİ) yiyecekler tercih etmek etkili bir yöntemdir. Düşük Gİ'li gıdalar, kan şekerinin yavaş yükselmesini sağlar ve ani dalgalanmaları önler. Bu tür yiyecek ve içecekler, diyabetli bireyler için olduğu kadar diyabet riski taşımayan kişiler için de sağlıklıdır, çünkü kan şekeri seviyesini daha stabil tutar.

Giriş Tarihi: 07.07.2024 17:27 Güncelleme Tarihi: 07.07.2024 17:28
HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.