Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Dedikodular

* Aziz Yıldırım, yönetiminin neredeyse yarısını değiştirecek. Ancak Mehmet Ali Aydınlar, Metin Şen ve Abdullah Kiğılı gibi önemli isimler yönetim teklifine sıcak bakmadılar.
* Kongre günü Faruk Ilgaz Tesisleri'ne giden haberciler, kapıdan içeri sokulmadılar. Emir başkandan gelmişti. Kurumsallaşan Fenerbahçe kendini basına kapatıyordu. Devreye Asbaşkan Ali Koç girince, sadece muhabirler için bir bölüm açıldı. Bu tavır Aziz Yıldırım'ın yapılacak eleştirileri başkalarının duymasını engellemeye çalışması olarak yorumlayanlar çoğunluktaydı.
* Kalkavan'ın "akrabalarım olmayacak" dediği yönetim eleştirisine Yıldırım'dan da hamle geldi. Ali Yıldırım ve Neşet Yalçın büyük ihtimalle yeni yönetimde olmayacaklar. Ömer Temelli ise devam ediyor.
* Neşet Yalçın'ın yönetimden ayrılmayı kendisinin istediği, "yetkisizlik" nedeniyle sıkıntılı olduğu öğrenildi. * Hakan Bilal Kutlualp'ın konuşması dikkat çekiciydi. Çok daha ağır eleştiriler yapması beklenirken, yapıcı ve öneriler taşıyan hitabının, çoğunluğu Yıldırım taraftarı olan salondan büyük alkış alması dikkat çekti.
* Kongre kulislerinin en tartışılan konusu ise "Artık soyunma odasına ineceğim" diyen Aziz Yıldırım'ın, "kurumsallıktan" bahsetmesiydi. Bu tavrı eleştirenler, "Demek ki, değişim, hiçbir şeyin değişmemesiymiş" diye konuştular.
* Önce Kalkavan'ın, sonra da Yıldırım'ın yönetim tekliflerini kabul etmeyen Metin Şen'in, gelecek kongrede, başkanlık yarışına soyunacağı ve bunun hazırlıklarını yaptığı öğrenildi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA