Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aslında zam yok!

Fenerbahçe Yönetimi en ucuz bileti 55 lira yapıp taraftardan büyük tepki görünce bir açıklama yaptı. Aslında 6 lira zam yapmışlar. Bir sürü rakam verip, kararlarını haklı göstermeye çalışıyorlar.
İki sene önce 30 lira olan kale arkası tribün fiyatı, 55 liraya gelmiş. Ne bu kadar enflasyon olmuş, ne dövizde yükselme yaşanmış, ne de ücretler bu kadar artmış. Yönetim, sürekli zam yaparak takımının yüksek harcamalarını finanse etmek istemişler.
Geçen seneki 44 lira bile çok yüksek iken, yüzde 25 zamla şimdi açıkça "gelmeyin" diyorlar.
700 liralık kombine ücretini ödeyebilenler, zaten bunu alıyorlar. Maça çocuğu, yeğeni, kardeşi, kız arkadaşı veya karısıyla gelmek isteyenlerin önüne bin 400 liralık fatura koyup, "ucuz" diyorsunuz. Bu ücrete yol ve yemek dahil değil. İstanbul'u bilmezmiş gibi karar veriliyor, taraftara komik açıklamalar yapılıyor. Matrix filmini izleyenler hatırlar. Kaşığı bakışlarıyla eğen çocuk, bunu başarmaya çalışana "aslında kaşık yok" der. Yönetimin açıklamasına bakınca, aslında zammın olmadığını, hatta üste para ödendiğini bile sanabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA