Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Beşiktaş 2. devre çıkışa geçecektir

Fernandes, Simao ve Almeida... Beşiktaş, Quaresma ve Guti'nin de bulunduğu kadroya böyle yıldızlar da eklerse, ikinci yarıda farklı bir görüntü sergiler mi?
Beşiktaş'ta ilginç gelişmeler oluyor. Hakikaten de müthiş transferler yapılıyor. Tahmin ediyorum bu oyuncular da alınacak. Tabii en az 4 yabancı oyuncu da gidecek. Bunlar ekonomik külfetler. Bunun hesabını tabii başkan Yıldırım Demirören ve ekibi yapmalıdır, yapacaktır. Belki Fernandes, orta saha oyuncusu olmasına rağmen, stoper olarak mı düşünülüyor bilmiyorum açıkçası. Gözüken şu ki; öndeki 4 oyuncunun yabancı olacağı kesin. Fakat iddialı bir takım oluyorlar. Ben Türkiye Ligi'nde 12 puan farka rağmen, sağlıklı olursa oyuncular, ikinci yarı çıkış yapacağını düşünüyorum. Takım savunmasını geliştirirse, UEFA Avrupa Ligi'nde de başarılı olacağını düşünüyorum. Bunun adına final de diyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA