Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Q7 solda susuyor, sağda coşuyor

Kamptaki Quaresma izlenimlerim çok olumlu. İstekli, hırslı ve etkili. Ağır idmanların bir tanesini bile kaytarmadı. Küçük maç, idman ayrımı yapmadan elinden geleni sahaya yansıttı. Kampın yıldızlarından biri oldu. Onu gözlerken Sergen tadı aldım. Tribünlerin yeni efsanesi olur. Çok penaltı yaptırır. Çok da gol attırır. Ancak atılan tekmelere cevap verme alışkanlığından vazgeçmezse çok kart görür.
Schuster'in açmazlarından biri de Quaresma'nın nerede oynayacağı? İki maçta da solda başladı, sağda tamamladı. Solda oynarken susuyor, sağda coşuyor. Oyun içinde kanatlar yer değişebilir ancak asıl mevkisi sağ kanat. Solda kampın en iyilerinden İsmail oynayabilir. İddia ediyorum, İsmail'e destek verilirse Quaresma kadar havası olur. Türkiye'nin Roberto Carlos'u olur.

ORTADA SAVAŞ ÇIKACAK
Hilbert tam bir takım oyuncusu. Sağdan müthiş bindirmeleri ve kaleye şut denemeleri var. Ancak bana göre ileri dörtlünün sağında değil en azından Ekrem gelene kadar geri dörtlünün sağında kullanılmalı. Önünde de Quaresma ile başlanmalı. 6 yabancı kontenjanından dolayı Ferrari-Toraman ikilisi gözüküyor. Ama orada asıl sorun hala ürkek oynayan Delgado'nun grafiği. Eğer bekleneni vermezse yerini istekli Tabata'ya bırakabilir. Ortada Nihat da düşünülürse o bölgede kıyasıya bir rekabet söz konusu olur. Bobo ise şu an alternatifsiz. Takımda çalışan kanatları ödüllendirecek Hakan Şükür tipi bir santrfor ihtiyaç gözüküyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA