Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

9 milyon harcadı, elendi

Bugün Ne Giysem'i Show TV ekranlarında bu yıl da ilgiyle izliyorum. Hakan Akkaya ile Uğurkan Erez arasındaki 'gerilim yükünü' ise bu sezon Çağla Şıkel üstlenmiş görünüyor. Hakan Akkaya, Çağla ile Özge Ulusoy'un kurduğu ittifaktan çok çekeceğe benziyor.
Program gerçekten de çok önemli giyim kuşam tüyoları veriyor. Örneğin geçen hafta 'sadelik' ile 'sıradanlık' arasındaki fark, pek güzel bir şekilde vurgulandı. Ancak bu mesajlar verilirken jüri üyelerinin önlerine gelen genç kızların 'kişiliklerine' zarar vermeden eleştiri yöneltme konusunda biraz daha özenli davranmalarında fayda var. Onlar belki fark etmiyor ama 'şiddetle' eleştirilen bazı genç kızların büyük bir travma yaşadıkları vücut dillerinden anlaşılıyor.

BÜYÜK DERS
Geçen haftanın en büyük dersi ise şıklığın sadece parayla 'satın alınamayacağı' idi. Jürimiz, program için kendine Fransa'dan tam 9 bin liralık elbise getirten yarışmacı Aygün Aliyarlı'yı, gözünün yaşına bakmadan eledi. Bu kararlarında da haklıydılar.
Bu köşeyi, farklı kılan sebeplerden biri de sadece eleştirmekle yetinmeyip çözüm ve tavsiye de sunması. Yine öyle yapacağım. Programın yapımcısı sevgili Caner Erdem'e naçizane bir önerim olacak: Bir gün de Uğurlu Oda'daki yarışmacılar, jüri üyelerinin kıyafetlerini eleştirsinler. Eminim, iğneleyecek çokça malzeme bulacaklardır!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA