Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Heber'e ihtiyaç var mı?

Heberler ekibinin yeni sezonunu heyecanla bekliyorum. Türkmax ekranlarındaki programın en ilginç hamlesi ise bu yıl izleyicileri de ekibin bir üyesi haline getirecek olması.
Gündemdeki haberlere takla attırarak 'heber'e çevirme yeteneğine sahip olan herkes bu ekibin bir parçası olabilecek. Heberler'in internet sitesindeki güncel haberleri düzenleyerek özgün 'heber'ini yaratanlar, programın yazar kadrosuna katılma fırsatını elde edecek. Son başvuru tarihi olan yarından itibaren, iletilen tüm Heberler ekip tarafından değerlendirilecek. Seçilen 'heberci' adayları, ekibin vereceği workshop'a davet edilecek. (Başvuru formuna http://www. heberler.net/?page_id=5832 adresinden ulaşılabiliyor.)
İyi hoş da acaba bizim memleketteki gerçek haberlerin, 'heber'e çevrilmesine ihtiyaç var mı? Geçenlerde bir kaza haberi aklımı aldı. Kanalizasyon borusu taşıyan TIR, üst geçide çarpınca koca boru yolun ortasına düşüyor. Arkadan gelen otomobil duramayıp, borunun içine giriyor. Boru, içindeki otomobil ile birlikte yuvarlanıyor, otomobil ters dönüyor...
Böyle bir kazayı hayal edebilecek kaç mizah yazarı var ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA