Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Morgdan çıkamadık

Bu hafta dizi izleyicileri bir türlü morgdan çıkamadı. Salı akşamı Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Aylin'in ardından ağıt yaktık. Çarşamba gecesi ise Kuzey Güney'de Kuzey'in, can dostu Ali'ye morgdaki duygulu vedasına tanık olduk. Kıvanç Tatlıtuğ bu sahnede yine olağanüstü bir performans sergileyip ekran başındakileri gözyaşına boğdu.
Bir gece sonra bu kez Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar, aynı yola baş koyduğu Memati Baş'ı gusülhanede yıkayıp onun hayaliyle vedalaşırken, Türkiye bu sahneye kilitlendi. Bana göre bugüne kadar Necati Şaşmaz'ın ortaya koyduğu en iyi oyunculuktu.
İzleyici; birbirinden dramatik bu sahneleri adeta bir nefeste içine çekip, onları haftanın en fazla reyting alan anlarına çevirdi. Ölümün yaşamdan, gözyaşının kahkahadan, dramın komediden kat be kat daha fazla izlendiği, talep edildiği, hatta 'keyif verdiği' kaç ülke vardır acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA