Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sportif gaflar serisi

Neredeyse her gün bir futbol karşılaşması ekrana taşındığı için bu yüksek tempo doğal olarak spor spikerlerinin ve sunucularının dikkatini dağıtıyor. 'Allah cümlesine kolaylık versin' diyerek, onlara rehberlik edeceğine inandığım 'haftanın sportif gaflarını' sıralayayım dedim:
1- NTVSpor, Beşiktaş- Mersin İdman Yurdu maçı için pazar günü yaptığı Dakika Skor programında 31'inci dakikada Beşiktaş'ın Oğuzhan Özyakup ile bulduğu ikinci golü yine veremedi. (Bu programın ismi mi değişmeli ne?)
2- Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında spiker Bülent Ülgen, yorumcular Bilgin Gökberk ve Sergen Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu Doka'ya defalarca 'Deko' dediler.
3- Habertürk'te spiker Can Küçükyıldırım, hakem Cüneyt Çakır'ın Real Madrid- Borussia Dortmund maçını yöneteceği haberini verirken maçın çarşamba günü oynanacağını söyledi. Oysa karşılaşma salı günü oynandı.
4- Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında spiker Bülent Ülgen, Kayserispor'un Karabükspor'u 4-0 yendiğini söyledi. Oysa mücadele 3-0 sona ermişti.
5- TV 8'de yayınlanan Bay Tahmin'de Fikret Engin, Sezen Cumhur Önal'ın meşhur sözünden bahsederken, "Çikolata sesli şarkıcı" dedi.. Oysa doğrusu 'Çikolata renkli şarkıcı' olmalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA