Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeşil'den yeşil mesaj

Kurtlar Vadisi'ni izleyenler biliyor. Derin devletin en önemli isimlerinden olan ve yaşayıp yaşamadığı muamma haline gelen Yeşil, iki sezondur Vadi'de 'Kara' adıyla resmediliyor.
Son zamanlarda Polat Alemdar'ın sağ kolu haline gelen Kara'nın nasıl fanatik bir çevreci olduğu son bölümde ortaya çıktı. Kara, yolda yürürken bir adamın geri dönüşüm çöp kutusunun cam bölümüne naylon torba attığını görünce fena halde sinirlendi. Yakaladığı adamın kolunu kırdı. Adam, "Sen deli misin? Derdin ne?" diye sorunca, bizim Kara "Evet, çevre psikopatıyım" diye yanıt verdi ve ekledi: "Benim derdim, torunlarıma daha temiz bir dünya bırakmak için..."
Ee, çevre duyarlılığının Vadi'cesi de böyle oluyor demek ki... Bu arada televizyon dizilerinde asılan asılana... Bu kez de Pusat'ın annesi Nesrin ipten döndü. Annesinin, Mete ile ilişkisini öğrenen öfkeli oğul, Nesrin'i intihara zorladı. Boynunda ilmekle sehpasını tekmeleyen Nesrin ölmek üzereyken, Pusat dayanamayıp, ipi kesti.
Bu olay beni yıllar öncesine götürdü. Kurtlar Vadisi'nde Nesrin'in annesinin, Laz Ziya tarafından iple asıldığı sahneyi, küçük Nesrin saklandığı gardıroptan izlemek zorunda kalmıştı. Hiçbir sansüre uğramadan yayınlanan bu sahneyi Yakından Kumanda sütunlarında kıyasıya eleştirmiştim. Bu kez Vadi'ciler aynı hataya düşmediler. Yıllar hepimizi olduğu gibi Vadi'yi de olgunlaştırmıştı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA