Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Pınar’ın ‘şaşırtan’ dekoltesi

'Evli barklı kadınsın bu ne göğüs dekoltesi!' Hadi bakalım, evli barklı kadınların yapıp yapamayacakları listesine bir yenisi daha eklendi. Efendim konumuz şu: Pınar Altuğ geçenlerde bir arkadaşının düğününe gitmiş ve straplez siyah bir elbise giymiş. Gayet sade, kibar ve hoş.
Düğünde çektirdiği boy fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca olay başlamış. Dekoltesi fazlaymış, bu yaşta yakışır mıymış, göğüslerinden rahatsız olmuyor muymuş, evli barklı kadın böyle giyinir miymiş? İnternet siteleri de 'Pınar Altuğ'un dekoltesi olay yarattı' başlığıyla girmiş haberi, habermiş gibi.
Görenler pek şaşırmış, şaşıracak başka şey yokmuş gibi.
Yahu yazın straplez bluz, elbise giymeyen kadın mı var? Bu kıyafetin neresi açık? Bu, 'ahlak' ve medeni hale/yaşa göre yapılacaklar- yapılmayacaklar terazisini kim ayarlıyor? Haberciler de kalkıp bu saçmalığı haber yapıyor.
Yine kadınların özgürlüğü kısıtlanıyor, yine bir kıyafet üzerinden bir kadın yargılanıyor, yine kadının güzelliği diğerlerinin çenesini yoruyor. 2017 yılında olduğumuza inanasım gelmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA