Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hologramlı miting

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi için geri sayım başladı. Seçimin ilk turu 23 Nisan'da yapılacak.
Adaylar arasındaki rekabet şimdiden kızıştı. Aşırı solun adayı, liberalizm karşıtı Jean-Luc Melenchon'un önceki gün hologram teknolojisiyle miting düzenlemesi büyük yankı uyandırdı. Fransız medyası, Melenchon'un Lyon'daki mitinginden aynı anda hologram teknolojisiyle Paris'teki destekçilerine de seslenmesini büyük bir yenilik olarak gördü.
Elbette bu, Türkiye için yeni bir gelişme değil. Reuters'ın Melenchon'un haberini dünyaya duyururken belirttiği gibi, hologram teknolojisi 2014'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kullanılmıştı.
Siyasi kampanyalarda süre politikacılara yetmez, her şehre gidilemez, mecburen bazı illerde miting düzenlenmez. Ama hologram teknolojisi ile artık aynı anda birçok ilde miting yapmak mümkün. Elbette hologram teknolojisi, canlı miting tadını vermez ama mitinglerde bütün seçmenlere ulaşmanın en kestirme yollarından biri de hologram teknolojisi.
Türkiye'de de anayasa referandumuna az bir süre kalmışken, siyasi partiler hologram teknolojisi kullanır mı acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA