Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Gelecek umut dolu!

Sorunlarla dolu bir ilk yarı. Son dakikadaki gol de olmasa, "Trabzonspor bu maçta böylesi bir skoru yakalayabilir miydi?" diye düşünüyorum. Halbuki rakip Antalyaspor savunmada büyük yetersizlikler içerisinde bir takım. Birçok pozisyonda savunmada çizgi halinde kalarak arkada çok büyük boşluklar bıraktılar. Eğer Trabzonspor orta sahasında adam eksilterek öne oynamaya çalışan bir oyuncu olsa, ilk yarıda çok farklı bir skor ortaya çıkması gerekirdi.
Trabzonspor'da orta sahada Serkan büyük top kayıpları yaptı. Savunmadan çıkarken kaptırdığı iki top var ki, rakip Antalyaspor değil de önde daha becerikli ayaklara sahip bir takım olsa Trabzonspor kalesinde büyük sorunlar yaşardı. Selçuk kendi savunmasının içine girerek oynama yanlışlığı içerisindeydi. Colman ise bu yarıda ileri ikiliye destek vermeye çalışmasına rağmen etkisiz kaldı. Kenarlardan da arzu edilen kanat bindirmeleri gerçekleşmeyince gol pozisyonu yönünden üretken olmayan bir oyun ortaya çıktı.

GABRİC DAHA İYİ OLACAK

İkinci yarı ise Antalyaspor beraberlik golünü bulabilmek için daha fazla adamla hücumu düşündüğü anlarda Trabzonspor'a çok daha büyük boş alanlar bıraktı. İkinci yarıda Trabzonspor'un attığı iki golde Gabriç'in payı büyük. Gün geçtikçe takıma daha da fazla katkı yapacağının işaretlerini vermeye başladı. Ferhat ile birlikte sol kenarda uyumlu bir görüntü oluşturdular. Antalyaspor'a gelince savunmasında bireysel anlamda büyük hatalar yaptılar. Orta saha ve forvet bütünleşmesini gerçekleştiremediler ve ilk yarının son dakikasında yedikleri golden sonra tamamen oyundan düştüler. Sonuç olarak Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra kendi sahasında bu sezon ilk kez 3 puan alarak bundan sonraki haftalar için daha umutlu bakmaya başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA