Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Forvetler sorumlu olmalı

Son iki maçta alınan 6 puandan sonra Denizlispor maçında kazanılan üç puan Trabzonspor'un özgüvenini kazanma açısından büyük önem taşıyor.
Denizlispor maçında zaman zaman olumlu görüntüler veren Trabzonspor'da bir takım sorunlar da hala devam ediyor.
Maçın ilk yarım saatlik bölümünde Denizlispor oyunu kendi alanında kabul etti. Savunmasını kaleye yakın kurdu. Orta sahasıyla bütünleşerek Trabzonspor'u sadece karşılayamaya çalıştı, öne hiç çıkmayı ise hiç düşünmedi.
Trabzonspor böylesi görüntüde olan rakibi karşısında Selçuk, Colman ve Alanzinho'nun pas trafiğini iyi yapmaları sonucunda özellikle Ömer Aysan ve Serkan Balcı ikilisinin geliştirdikleri ataklarda pozisyon bulmaya çalıştı.
Umut'la girilen gol pozisyonu ve ardından Gabriç'le kazanılan gol ve yine Umut'la kaçırılan mutlak gol... İşin gerçeği Umut bu pozisyonları golle değerlendirebilse, ilk yarım saatte Denizlispor'un işi biterdi.
Trabzonspor'un kaçırdığı gollerden sonra ise Denizlispor'un direnci arttı. Savunmasını öne çıkartarak Trabzonspor kalesinde daha fazla görünmeye başladılar. İlk yarının sonlarına doğru Trabzonspor savunmasının aşırı telaşından pozisyon ürettiler.

GÖKHAN ÜNAL'A DİKKAT
İkinci yarının başlamasıyla birlikte Trabzonspor'da Alanzinho ve Umut önde çok top kayıpları yaptılar. Colman ve Selçuk kendi savunmasına yakın oynamaya başladılar. Bunun sonucunda Denizlispor ikinci 45'te daha baskılı göründü.
Fakat Trabzonspor, çok adamla hücuma gelen rakibi karşısında kaptığı toplarla, hücum girişimlerinde final paslarını ve şut seçimlerini doğru yapalabilse farkı açabilirdi.
Trabzonspor'un hücum bölgesinde yer alan oyuncuların daha sorumlu olmaları gerekiyor.
Gökhan Ünal'a dikkat! Oyuna girdiği andan itibaren sanki kafası başka yerde bir görüntü verdi.
İsteksiz, moralsiz ve ne yaptığını bilmez haldeydi.
Yetenekli bir oyuncu olan Gökhan Ünal'ın yeniden takıma kazandırılması, Trabzonspor'un ligdeki geleceği için önemlidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA