Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İsteyen kazandı!

Bursaspor'un cumartesi gecesi kazanmasından sonra Fenerbahçe için mutlak suretle üç puanla kapaması gereken bir haftaydı. Karşılaşmaya da çok arzulu ve istekli başladılar.
İlk 10 dakikalık bölümde rakibi kendi alanında baskı altında tutarak hataya zorladılar. Rakipten dönen topları kazandılar ve çabuk, etkili atak girişimlerinde bulundular. Eğer 3. bölgede final paslarında daha akılcı olabilseler 10 dakikalık bölümde golü bulma şansları çok yüksekti.
Bu karşılaşmada görüldü ki, Fenerbahçe'nin takım savunması her geçen gün daha üst seviyeye çıkıyor.
Savunmada Lugano ve Bilica son derece uyumlu bir oyun ortaya koydular. Gökhan Gönül ise savunmada kusursuz oynarken, hücumda önünde Mehmet Topuz olduğu için fazla etkili olamadı.
Santos ise son iki haftadır savunmada olumlu görüntüler veriyor. Orta sahada Selçuk rakip atakları ilk karşılayan oyuncu olmanın yanında, hücuma da destek verdi. Emre ise dün bir kez daha gördük ki, Fenerbahçe'yi ateşleyen oyuncuların başında geliyor. Emre, rakipten en fazla top çalan oyuncu olmanın yanında aldığı her topu da olumlu kullanma becerisi gösterdi.
Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı ideal kenar oyuncuları değiller. Fakat her iki futbolcu da oynadıkları bölgenin top rakibe geçtiğinde sorumluluğunun bilincindeler.
Ama hücumda aldıkları her topta içeriye girme istekleri, takımları adına çok olumlu değil.
Fenerbahçe'nin attığı ilk golde Alex'in pozisyonu ofsayt.

YARDIMCI KURBANI!
Kayserispor'a gelince... Her geçen gün kendi futbol gerçeklerinin uzağında bir görüntü çiziyorlar. Dün gece de oyunda hiçbir üretkenliği olmayan bir takım seyrettik.
Öyle ki, maçın son 10 dakikasını bir kenara bırakırsak, kaleci Volkan Demirel en rahat günlerinden birisini yaşadı.
Sarı-kırmızılılar sadece savunmada Aydın'ın performansıyla ayakta kalmaya çalıştılar.
Tolunay Kafkas'ın gelecek sezon takımda olmayacağını açıklamasından sonra çok büyük bir düşüş içerisinde olduğu gerçeğini de kimse göz ardı edemez.
Hakem Yunus Yıldırım ise iyi bir yönetim gösterdi. Fenerbahçe'nin attığı ilk golde kaptan Alex'in pozisyonunda yardımcı
hakeminin kurbanı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA