Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Maskeli balo

Evli bir çift, cadılar partisine davetliydi. Kadının migreni tuttu evde kaldı; kocası kostümünü giyip, partiye yalnız gitti. Kadın, biraz uyuduktan sonra kendini iyi hissetti. Kocasına sürpriz yapacağı için, farklı bir kostümle partiye iştirak etti. Oraya vardığında, bir kenarda durup kocasını izledi. Değişik kızlarla, onlara çok yaklaşarak dans ediyordu. Nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Samimi bir şekilde dans etmeye başladı; kendisini tanımayan kocasının kulağına, dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Bir arabanın içinde seviştiler. Gece yarısından önce, maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti.
Adam sabaha karşı, saat bir sularında döndü. Kadın ağzını aradı: "Parti nasıldı?"
Koca cevap verdi: "Sensiz hiç eğlenemedim tatlım. Alt kata inip bütün gece arkadaşlarla poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş ki, anlata anlata bitiremedi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA