Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Fos mu çıktı?

Evvelki gün, grupta Deniz Baykal, Dursun Çiçek'in tahliye edilmesinden sonra, "Islak imza belgesi fos çıktı" dedi. Baykal'ın böyle konuşmasının sebebi, Dursun Çiçek'in tahliyesiydi.
Hafızalarımızı yoklayalım: 17 Mayıs 2006'da gerçekleşen Danıştay saldırısından hemen sonra, Alparslan Arslan'ın "Muzaffer Tekin beni azmettirdi" açıklaması üzerine, Tekin gözaltına alınmış, hemen sonra serbest bırakılmıştı. O gün de aynı hava esiyordu. Tekin'in serbest bırakılmasını, "Alparslan Arslan Danıştay'a türban meselesi için saldırdı" tezini kuvvetlendirmek için kullananlar vardı. Aradan aylar geçti, Ümraniye'de bir gecekonduya yapılan baskında (12 Haziran 2007), bomba ve mühimmat bulundu. Malzeme, Osman Yıldırım'a aitti. Osman Yıldırım, gene Muzaffer Tekin'in adını verdi. Tekin tutuklandı, hâlâ cezaevinde.
CHP Genel Başkanı, Ergenekon'a da, Dursun Çiçek'e de o kadar angaje olmasın. İşin sonunun nasıl geleceği belli değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA