Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kitaplar

Reyhan Yıldız, Türkiye'nin karanlık dönemlerinde gözaltılara, işkencelere, sürgünlere, Filistin askılarına tanıklık etmiş Vedat Türkali, Kemal Burkay, İsmail Beşikçi, Ali Sirmen, Taha Akyol, Sadık Albayrak, Pınar Selek gibi hem sağdan, hem soldan kişilerle konuşup, bir kitap yazdı: "İçeri'den" (Literatür Yayınları)
Orhan Miroğlu, dünyanın en kadim halklarından Süryanilerin Anadolu'daki macerasını anlatıyor: "Affet Bizi Marin" (Everest Yayınları)
Liberte Yayınları'ndan çıkan, Prof. Ergun Özbudun'un "Türkiye'nin Anayasa Krizi" isimli kitabında, hem son gelişmeler hakkında bilgi edinmek mümkün, hem de, hukuki birikiminizi tazelemek. Sürekli başvurabileceğiniz mükemmel bir kitap.
Demokrat Parti dönemindeki İstanbul Emniyet Müdürü Faruk Oktay'ın oğlu Emre Oktay, "Hüsran Dalgaları" kitabında (Kavim Yayınları) 27 Mayıs'ı ve Yassıada'nın gerçeklerini anlatıyor. 27 Mayıs olmasaydı, belki Türkiye bugün Ergenekonvari yapılanmalarla karşılaşmayacak ve daha demokratik bir konumda bulunacaktı. Emre Oktay, duygu yüklü kalemiyle hadiseleri naklediyor. Satır aralarında babasını Yassıada'da işkencede kaybeden bir evlâdın acısını hissediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA