Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Feyyaz Berker şimdi de üniversite hayal ediyor

Pazartesi günü okul heyecanı yaşayanlardan biri de Tekfen'in kurucusu Feyyaz Berker'di. Çünkü uzun zamandır sözünü ettiği Özel Hisar Eğitim Vakfı Kemerköy Lisesi de nihayet açılıyordu. Okulun lise bölümü 3 milyon dolara tamamlanmıştı ve Feyyaz Berker Lise Binası'na en büyük katkılardan birini Berker kendisi yapmıştı. Çok istememe rağmen açılışa yetişemedim ama sonra telefonda sohbet ettik. Bana daha çok 'tuğla'lardan söz etti. Binanın ön yüzeyinde çıplak tuğlalar varmış. Binanın yapımına katkı sağlayan, 200 bağışçının ismi bu tuğlalara yazılmış. Berker'in yanı sıra, Muharrem Kayhan, Halis Komili, Hasan Subaşı ve Oya Eczacıbaşı gibi pek çok isim de Hisar Vakfı için büyük çaba sarfetmiş. Unutmadan, Berker ve arkadaşları, bir de üniversite hayal ediyor ve bu konuyu çalışıyorlarmış.
Feyyaz Berker, şimdi genel bir kontrolden geçmek üzere her altı ayda bir yaptığı gibi yine ABD'ye gidiyor. Okulu açmış olmanın rahatlığı var üzerinde. "Şimdi artık kontrole gidebilirim. Eşim ve çocuklarım da bu kontrolleri mutlaka yaptırıyor. Artık alıştık" diyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA