Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Önce Moskova ve Kahire sonra hedef Süleymaniye

* En yakın zamanda Boyner'i, Beymen'i, Beymen Club'ı ve Network'ü hangi ülkelerde göreceğiz?
2005 Şubat'ına kadar Moskova'da Boyner Mağazası, Kahire'de Beymen açılıyor. Kahire'de Saks Fifth Avenue da rakiplerden biriydi ama For Seasons bizi seçti. Network ve Fabrika, Çek cumhuriyetinde 2, Belçika, İspanya, Kıbrıs, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri ve Almanya'da birer mağazası açılacak. Benetton, Gürcistan'da 4, Özbekistan'da 2, Kıbrıs'ta 3, Dağıstan ve Filistin'de bir ve İsrail'de 3 mağaza açacak. Grup olarak 36 ayda Prag, Varşova, Budapeşte, Bükreş, Tahran, Süleymaniye, Beyrut, Şam/Halep, Moskova, Kazan, St. Petersburg, Kiev, Samara ve Alma Ata'ya girmeyi hedefliyoruz.

* Moskova'da Boyner'i birlikte açtığınız Türk ortaklarınız kim?
Üç ortak bu işe giriyoruz. Polimeks yani Erol Tabanca, Cem Siyahi ve Hasan Arat bir ortağımız, Hedef Dağıtım yani Ethem Sancak diğer ortağımız. Bu da ayrıca cesaret veriyor, çünkü bu iki kıymetli grup bu işe cesaret edip, bizimle birlikte bu işe soyunuyor, üstelik denenmemişi denemeye.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA