Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Çağlayan işadamlarına hangi fıkrayı anlatıyor?

İşadamlarıyladünyanın dört bir yanına seyahat eden Devlet Bakanı Çağlayan, rekabetin hızlı olduğu, hızlı balığın yavaş balığı yuttuğu bir ortamda işadamlarına akıllarında kalsın diye şu fıkrayı anlatıyor:
"Bir uçak düşüyor ve biri ABD'li, öteki Japon sadece iki kişi kurtuluyor. Ancak daha ne olduğunu anlamaya çalışırken bir de bakıyorlar ki bir vahşi kaplan hızla kendilerine doğru geliyor. Japon bunu görünce hemen eğiliyor ve ayakkabılarını bağlamaya başlıyor. ABD'li şaşırıyor ve Japon'a soruyor: Ne yapıyorsun sen? Kaplandan daha mı hızlı koşacağını zannediyorsun ? Japon: 'Hayır Kaplandan daha hızlı koşamayacağımı biliyorum ama senden daha hızlı koşacağıma inanıyorum' diyor. Çağlayan, sonra bana dönüp, 'Japon, koşup arkada ABD'li yem olarak bırakacak yani. İşte böylesine acımasız bir rekabet var. İşadamlarına ona göre tavır almalarını tavsiye ediyorum' diyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA