Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Milletvekilleri niye golf dersinde?

Çünkü efendim bu yıl TBMM'nin 90'ıncı yılı kutlanacak. Bu nedenle de aralarında AK Parti Antalya Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da bulunduğu milletvekilleri golf dersi almaya başlamış. Çünkü bu önemli kutlama şerefine haziran ayında Antalya'da Dünya Parlamenterleri Golf Turnuvası düzenlenecek. Türkiye'yi temsil eden 6 milletvekili de bu nedenle golf öğreniyorlarmış. Milletvekilleri arasında golfü önceden bilen bir isim var tabii ki o da eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü.
Mevlüt Çavuşoğlu'na National Golf Kulübü'nde rastladım. Akşam yemeğini de birlikte yedik. Sohbetimizde öğrendim ki Çavuşoğlu'nun bizzat arayarak bu turnuvaya davet ettiği yabancı bazı parlamenterler çekindikleri için gelmek istememişler. Çünkü ülkeleri böylesine derin bir ekonomik krizden geçerken, zengin sporu olarak bilinen golf için seyahat yaptıkları duyulsun istememiş. Ama sanıyorum buna rağmen Çavuşoğlu 30 ülkeden büyük bir kalabalık toplamayı başaracak. Çavuşoğlu golfün tanıtımına katkı yapmak istediklerini ve hatta golfün 12 ay oynanması için Toroslar'da da golf sahaları açılmasına yardımcı olacaklarını söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA