Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Halaydan geriye kalan...

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, geçen cuma günü Diyarbakır'daydı.
Kendisine, 1990'ların ortasında Yeni Demokrasi Hareketi'yle (YDH) politikaya adım atıp, "Kürt sorunu çözülmeli" dediği için TÜSİAD'dan anında kırmızı kart gören ve 14 yıldır Diyarbakır'a gitmeyen eşi Cem Boyner eşlik etti. BDP'lilerle birlikte halay çektiler... Boyner, iyi bir burjuva... Açık uçlu düşünüyor... Kendini ideolojik, dini ve iktisadi hiçbir kalıpla sınırlamıyor. Dünyadaki gelişmeleri izleyip, bunun izdüşümlerini çıkarmaya çalışıyor.
Boyner'lerin Diyarbakır çıkarmasını ve çektiği halayı ise bir TÜSİAD üyesi yorumluyor: "Başkan, Anayasa oylamasında büyük patronları dinledi, 'fikir beyan edemeyiz' dedi. Bu yolun yanlış olduğunu gördü. Şimdi saygın olmak için demokratikleşmede biz de varız demek istiyor."
Ne diyelim...
Ancak parti kurduğu dönemde, ilk çıkarmasını Diyarbakır'a yapan Cem Boyner, umduğunu bulamamıştı. Boyner ailesi inşallah bu kez hedefe ulaşır.
Türkiye'ye örnek olur...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA