Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Mardinli çocuklara yardım çağrısı

Mardin'in Bilge köyünde meydana gelen katliam tüm Türkiye'yi sarstı. Kuşkusuz katliamın en önemli tarafı da geride kalan çocukların dramı oldu... Onların nasıl bir ruh hali içinde olduğunu tahmin bile etmek güç.
Kimi o vahşete tanık oldu, kimi annesiz, babasız, kardeşsiz kaldı.
Onlar için herkesin bir şeyler yapması gerekiyor. Bu konuda Mardin Valiliği önemli bir yardım kampanyası başlattı. İyi de etti. Ama ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi.
Açılan yardım kampanyasına koskoca Türkiye'den sadece 28 bin lira yardım geldi.
Yanlış duymadınız, sadece yirmi sekiz bin Türk Lirası!
Bu rakam Mardinli işadamı Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem'i de şaşırttı ki teşvik edici olsun diye kampanyaya ilk adımda 100 bin lira gönderdi. Bu tutarı gönderebilecek daha çok işadamı olduğu kesin, bu kadar olmasa da herkes kendi bütçesince bir yardım yapabilir.
Mardinli çocukların içine sürüklendiği durum milyonları derinden üzdü. Ama üzülmek yeterli değil. Onların acısını paylaşmanın bir yolu olmalı. Bunun için de herkes harekete geçmeli.
O çocuklara sahip çıkmak Türkiye'ye sahip çıkmaktır.
Yardım için hesap numaraları:
Vakıfbank Mardin Şubesi 729 520 6996 numaralı hesabı.
Ziraat Bankası Mardin Şubesi 37767608-5004 numaralı hesabı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA