Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Acun'un başarısının 14 nedeni!

Survivor çekimleri için yaptığım Panama- Contadora Adası seyahatim süresince ekranların en sevilen adamı Acun Ilıcalı ile bir kez daha yan yana gelme fırsatım oldu.
Yıllar içinde gözlerimizin önünde televizyonun kralı olmuş bir adam o. Herkesin sevgilisi o! Firarlardan kral doğurmuş adam o.
Hal böyleyken insanın aklına; "Televizyonun büyük büyük starları dökülürken, ortalık dizilere kalmışken bu adam nasıl oluyor da hep yukarı doğru gidiyor?" sorusu geliyor.
3 gün boyunca geceli gündüzlü onu ve ekibini gözlemledim ve sonuç gayet netti. İşte Acun'un başarısının ve onu sevmemin 14 nedeni.
No 1: İşini büyük bir aşkla yapması
No 2: Ahenkle dans eden bir lider olması. Ekibindeki herkesin kalbinde taht kurmuş olması.
No 3: Ağustos böceği görünümlü bir karınca olması.
No 4: Sadece kuru kuru yetenekle kalmayıp, yaratıcı ve yenilikçi olması.
No 5: Ekibinin üst kadrosunu yıllardır tanıdığı arkadaşlarından kurup, Voltran'ı oluşturması.
No 6: İyi insanı gözünden anlaması ve ekibinde ille de iyi insanları çalıştırması. Enerji+sinerji= no alerji!
No 7: Sistem insanı olması. Yanlış anlamayın herkesin sistemi değil, Acun'un sistemini kastediyorum. Dünyanın neresine giderse gitsin kendi hâkimiyetini yaratabilmesi.
No 8: Endişesiz olması ve fakat endişeli olsa bile endişesiz durması. Tedbirli olması ve fakat tedbirliyken bile tedbirsiz durması.
No 9: Yaşam felsefesinin bir numarasına 'samimiyeti' oturtması.
No 10: Bir sonraki hamlesinin nereye gidebileceğinin farkında olması. Her seçiminde daima bilincini koruması, seçe seçe zirveye konması.
No 11: Hafızasının zayıf olduğunu iddia etse de en önemli durumları daima hafıza kartında saklaması. İcabında çıkarıp uygulamaya sokması.
No 12: İnsanları sadece 'iyi' insanlar ve 'kötü' insanlar olarak iki gruba ayırması. Kötüleri yaşam sınırından her ne sebeple olursa olsun sokmaması.
No 13: Para için yerinden kıpırdamaması. Tercihlerinde 'huzurun' başrol oynaması.
No 14: Mantık kullanma sanatı uzmanı olması. Öfkeyle kalkıp zararla oturmaması, tatlı dille yılanı deliğinden çıkartması.
Eh, yüksek müsaademizle Acun Ilıcalı sahalarda daha çok top koşturacaktır. Asıl 'Survivor' odur. Demek istediğim budur!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA