Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Asthon beni niye öptü?

Bayram değil seyran değil Hollywood'un yakışıklısı, MTV'nin yaramaz çocuğu Asthon Kutcher beni niye öptü?
Gördüğünüz gibi dünya büyük, internet küçük sevgili seyirciler. Asthon, Demi Moore'u öperken bir anda sıra size gelebilir.
Bildiğiniz gibi hâlâ Panama semalarındayım. Perşembe günü ada ada gezdikten sonra akşamüstü Rahşan (Gülşan) ile otele geldik. 10 dakika sonra cayır cayır telefonum çaldı, Rahşan "Ayşeee, Asthon Kutcher seni retweetlemiş! Twitter'ı aç çabuk."
Aaa? Neyimi retweetlemiş?
Hop okura bilgi: retweetlemek şudur: başkasının yazdığı Twitter mesajını kendi sayfana taşımak.
Açtım Twitter sayfamı, takipçilerim kıyamet koparıyorlar. Gerçekten "Ben buralara geldim, ilk defa benimle düşüncelerim de gelmedi, halbuki hep takılırlardı peşime... demek ki bu kadar uzağa gitmek lazımmış" mesajımı retweetlemiş.
Peki nasıl olmuş bu? Asthon K. her ülkeden bir kişiyi retweetleme kararı almış, ilk piyango da bana çıkmış iyi mi?
Ben Panama'ya gelmişim, düşüncelerim beni takip etmemiş ama Asthon etmiş işte.
Peki hadise karşısında ne yaptım? Önce gülümsedim, sonra adalarda çektiğim fotoğrafları Twitter sayfama yüklemeye başladım. Sonra düşündüm; artık hiçbir şeyin imkânsız olmadığı bir noktadayız, dünya hiç de büyük değil çünkü internet çok küçük... değil mi efendim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA