Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Formula 1 pistinde fuar düzenlenir mi?

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Autoshow Fuarı geride kaldı. Ancak, fuar organizasyonunda yaşanan sıkıntılar konuşulmaya devam ediyor. Otomotiv firmalarının bir çoğu, 2012'deki Autoshow'un alternatif yeri üzerinde kafa yormaya başladı bile. Alternatiflerden biri de Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Park. Türk otomotivine yön veren iki firmanın yöneticisi, bu konuda hemfikir.
Fuar alanının çatısının akması, park problemi gibi sorunlara çare bulunamadığından şikâyetçi olan yöneticiler, İstanbul Park'ın, Autoshow için iyi bir çözüm olacağı görüşündeler. Otopark alanının büyüklüğü, alternatif yollar nedeniyle ulaşımın rahatlığı gibi nedenlerle İstanbul Park'ın fuar için ideal olduğunu düşünüyorlar. Ayrıca, otomobillerin sergilenmesi dışında, test sürüşü yapılabilecek olanağa sahip olması da İstanbul Park'ı öne çıkarıyor.
Autoshow'u yıllardır düzenleyen CNR firması yönetiminin şapkasını önüne koyup, otomotiv firmalarının şikâyetlerine çözüm bulması şart. Aksi takdirde 2012'de Autoshow, Anadolu Yakası'na Formula 1 Pisti'ne taşınacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA