Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Daum ne anlatıyor?

İstanbul'un trafik sorunu gibi Güiza, düzelme umudu pek yok, gün geçtikçe arızası artıyor. Yani ikisi de kördüğüm... Semih Şentürk'e verdiği pas pembe bir yalan! Kandırmaya yetiyor mu? Hayır! Yine Daum giriyor devreye... Dedik ya aykırı diye! Ne diyor peki?
"Golde klasını konuşturdu. Başka oyuncular bu tip pozisyonlarda golü kendi atmak isteyebilirdi. İyi oynadı. Ona inandım"
BİZ inandık mı Daum'a? Ben inanmadım. İki sezonda başarılı olamamış bir golcü olsanız; 1-1'lik maçta iki net pozisyonu harcamışken iki arkadaşınızdan birine pas mı atardınız yoksa kredinizi mi tüketirdiniz? Ben şansımı zorlamazdım. BU arada golü de kendine mâl ediyor Alman Hoca... İşte en iyi yaptığı iş: Şov!

BEŞİKTAŞ'IN KAPTANI KİM?
BEŞİKTAŞ'IN yarınki CSKA maçı bir dönüm noktası olarak görülüyor. Genel kanı, iyi bir hava yakalanması gerektiği yönünde... Peki bu hava nasıl yakalanacak? F.Bahçe 13, G.Saray 14 resmi maçta 3'er farklı kaptanla çıktı sahaya. Mustafa Denizli 8 maçta 4 oyuncusuna verdi kaptanlık bandını... Arda Turan 14 maçın 11'inde, Alex ise 13 maçın 10'unda kaptan çıkıyor sahaya... Ya İbrahim Üzülmez! Mustafa Denizli'nin kaptanlık bandını geçen sezon kendi elleriyle koluna taktığı Üzülmez? Sadece 3 maç! Mustafa Hoca'nın kaptanını da netleştirmesi gerek. Herkes aynı düşüncede... Kaptanlık anlamsız bir bez parçasını koluna takmak mıdır, yoksa takım olmak mıdır? Cevap belli...
RIZA Hoca'ya (Çalımbay) Cumartesi günü bu soruyu da sordum. Cevabı netti: "Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez'dir!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA