Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Çağdaş antrenör Reha Kapsa

Süper Lig biletini finalde Kasımpaşa kaptıran Karşıyaka, Reha Kapsal'la yeniden anlaşarak doğru bir hamle yaptı. Kapsal, Karşıyaka'ya 14 yıl aradan sonra final oynattı.
Reha'yı futbolculuğundan bu yana iyi tanırım. Futbolcuyken hırslı, yetenekli, kaliteli ve kaybetmeyi sevmeyen biriydi. Bu karakterini teknik adamlığına da taşıdı. Marmaris Belediye'yi, Manisaspor'u, Altay'ı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni şampiyon yaptı.
Çağdaş ve araştırıcı olan, dünya futbolundaki tüm yenilikleri takip eden Reha Kapsal, 10 gün önce Almanya'ya gidip Bayern Münih Kulübü'nü gezdi. Jürgen Klinsman'ın antrenmanla ilgili getirdiği yenilikleri inceledi.
Geçen sezon Karşıyaka takımı hiç kas sakatlığı yaşamadı. Bunun sırrı; Reha'nın kuvvet çalışmaları için kullandığı "Gymstick" aletleri ile; kuvvet- denge çalışmaları için kullandığı "Plates topları"dır. Reha, Bayern'deki yenilikleri yeni sezonda da Karşıyaka için kullanacak. Karşıyaka Yönetimi'nin Reha Kapsal'la sözleşme yenilemesi tüm sorunu çözmez. Sezona başlarken her şey yönetimler için "Tozpembe" dir. Ama sonra verilen vaatler yerine getirilmezse "Pembe" uçar "toz" kalır.
Geçen yıl devre arası bir-iki transfer yapılsaydı ve futbolculara olan ödemeler aksamasaydı, Karşıyaka play-off oynamaz, doğrudan lige çıkardı. İstikrar adına Kapsal'la anlaşmak ne kadar doğruysa Karşıyaka yönetimi geçmişten ders almalı ve ödemeler konusunda doğru plan yapmalı. Yerine getirilemeyecek sözler verilmemeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA