Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayla Dümer'in "Genç" çizgileri..

BU ülkede defileye hasret kalmışız.. Hazır giyimciler nedense bu işten vaz geçtiler.. Niye vaz geçtiler bilmem.. Çok yanlış yaptıklarını biliyorum.. Modaevi ve tasarımcı sayısı da azaldı. Onların içinde defile yapmayı göze alanlar çok az..
Bu yokluk içinde Ayla Dümer'in her yıl inatla ve ısrarla yaptığı defileler ilaç gibi geliyor..
Dümer gene kendi "Ev"inde yaptı sunumunu.. Uğurkan Erez, harika bir iş çıkarmış. Tam bir Paris "Modaevi" defilesi izledik, en seçkin mankenler, harika müzik ve koreografisiyle..
Ayla'nın bugüne dek izlediğim en genç defilesi bu.. Geçen yıllarda 30 ve üzerine ağırlık verirdi sanki.. Bu yıl gençlere yönelmiş.. Özellikle başlarda, kendimi bir mezuniyet balosunda zannettim.. Mezuniyet balo kraliçesini seçen jüri üyesiydim sanki.. Öylesi müthiş, öylesine çarpıcı genç kız kıyafetleriydi izlediklerim.. Minisi de var, yerlerde sürünen eteklisi de.. Ama hepsinde Ayla Dümer'in artık ezberlediğimiz imzası var.. Zarif ve dişi.. Dümer kadının bu en önemli iki özelliğini en iyi öne çıkaran tasarımcılardan..
Bu yıl renkler parlak ve göz alıcı..
Kafalarında "Baloda ne giysem" sorusu olan genç kızlar, Dümer'i bir ziyaret etsinler..
58 kıyafeti sunan mankenler de çok çok iyiydi.. Başta Nur Gümüşdoğrayan.. Nur benim top modelim son yıllarda.. Özge Ulusoy da çok zarifti.. Bu yılın iki ünvanlı güzeli ikinci Senem Kuyucuoğlu ve dördüncü Begüm Yılmaz hemen dikkatleri çektiler tabii.. Uğurkan "Bu yıl favorilerimden biri" dedi, Seda Tosun için.. Hani yarışmada "Ben olsam sempati güzeli seçerdim" dediğim 17 numara.. Defilede de öyle şirin, öyle sempatikti ki.. Daha ilk defilesine çıkan Fulya Aytaç da Uğurkan'ın "Umut" takımından.. Eski göz ağrılarımız Ebru Güzel ve Simge Topaloğlu'nu da keyifle seyrettim, Didem Gürüzümcü, Fatma Yaman ve Meral Bayram'la birlikte..
Keyifli bir akşam üzeriydi..
Teşekkürler Ayla.. Teşekkürler Uğurkan!.. Teşekkürler, kızlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA