Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 TFD 45!..

SEVGİLİ Dostum Celalettin Cerrah.. Sizden bir ricam var.. Lütfen ne yapın yapın, Sabah gazetesinin hemen altından geçen Hoşsohbet sokağını Barbaros Bulvarı'na bağlayan kavşaktaki trafik lambasını kaldırtın. Bu lamba yüzünden bir gün ezileceğim.. Çünkü her defasında ayni eşekliği yapıyor ve yaya geçidinin başında, yeşil yanmasını bekliyorum. Yeşil bana yanınca geçide iniyorum ve anında hızla üzerime gelen bir arabayı son anda fark edip kendimi fırlatıyorum.
Bir gün fark edemeyeceğim ve bitecek. Orada hem ışık, hem de polisleriniz var, ama aldıran yok. Devleti hem şöförler, hem sizin adamlarınız bitirmiş..
Işık olmasa, etrafa bakacak, kendimi emniyete alacağım. Işık beni kandırıyor..
Gene öyle oldu.. Tam da yaya geçidinin ortasındayken bu 34 TFD 45 plakalı taksinin üzerime çıkmasına ramak kaldı.
Adamın ışık falan taktığı yok. Dahası kavşak içinde dönüş yaparken, bir elinde telefon var, arabayı da tek elle kullanıyor. Çünkü adamın orada görevli trafik polislerini de taktığı yok..
Lütfen Sevgili Müdürüm..
Lütfen ışıkları kaldırtın, polisleri de çekin ki, biz kendi başımızın çaresine kendimiz bakalım, pisi pisine gitmeyelim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA