Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler bir daha..

"TÜRKER İnanoğlu'nun heykelini dikmeli" lafını kaçıncı kez ediyorum.. Tüm bir yaşam boyu kazandıklarını TİM Gösteri Merkezi'ne yatıran, yatırmakla kalmayıp, büyük riskleri göze alarak bu ülkeye gelmesi mümkün olmayan kültür ve sanat olaylarına sahne açan yüreğe teşekkürün sonu yok.. Bu arada destek olan, sponsor Doğuş Holding'e de alkış..
Yıllardan beri beni, New York'a, Londra'ya, Moskova'ya taşıyan gösteriler şimdi Türkiye'ye geliyor.. Bu ülke sahnelerinde Singing in the Rain müzikali aklınıza gelir miydi, mesela..
Geçen hafta da Todes fırtınası yaşadık.. Modern Dansın böylesine muhteşem, böylesine coşkulu gösterisini hayal bile edemezdim. İki kez gittim. İlkinde benim klasik yerim, üçüncü sırada.. Dansçıları yakından izledim, bayıldım.
İkincide locadaydım. Baktım ki, önden gösterinin asıl güzelliğinin farkına varmamış, ağaçlardan ormanı görmemişim.. Bir ışık dizaynı varmış meğer, ayrı bir dans. Önden görmek mümkün değil.. O müthiş ve kalabalık gurubun tümünü ayni anda görebilmenin, gerçek koreografinin farkına varmanın tek çaresi arkada olmak. Geniş açıdan ve yukardan bakmak..
Önden bireysel güzellikleri izliyorsun, arkadan bütünü.. İkisinin de zevki, keyfi ayrı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA