Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir Kafkas coşkusu!..

2001'den beri dünyayı dolaşan bir muhteşem ekip, cuma ve cumartesi geceleri TİM'de olacak.. Eğer Kafkas danslarına, müziğine, Kafkas efsanesine ilginiz varsa kaçırmayın.. Dansa, müziğe, renge, ışığa, şova merakınız varsa, mutlak gidin.. Samaia, Kafkas müziği ve dansları üzerine bir gösteri ama, bildiklerinizden önemli bir farkı var..
Gelenler, eski Sovyetler döneminden kalma bir Devlet Halk Dansları Topluluğu değil. Yapımcı ve koreografları batılı olan bir ekip. Bir Amerikalı ve bir Fransız şov dünyası yöneticisi, ziyaretleri sırasında Gürcistan'da izledikleri danslara ve dinledikleri müziğe hayran kalıp, bunu tüm dünyanın zevkine uygun bir gösteriye dönüştürme kararı vermişler ve kolları sıvamışlar..
Sonuç.. ABD, Fransa, Romanya, Almanya, Çin, Rusya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve Macaristan'da bir milyondan fazla seyirci. 150.000'i aşkın DVD satışı..
"SAMAIA" iyilik ve kötülüğün ezeli mücadelesini anlatan bir öykü.
Danslar, iki genç âşığın karlarla kaplı Kafkas Dağları'nın eteklerindeki gizli buluşmalarını, bir düğün törenini, bir kalenin düşmesini, genç erkeklerin kılıç sanatının inceliklerini öğrenmelerini anlatır. Harika bir dans tiyatrosu, müthiş bir müzik..
Biletix: 0216 556 98 00
www.biletix.com
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA