Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İki harika gece..

İki harika geceyi ard arda yaşadım.. Cuma, TİM'de Belarus Devlet Halk Dansları.. Tanrım.. Ne muhteşem şovdu o.. Kaçıranlar üzülsün.. Böyle şeyler ömür boyu bir defa olacaklar cinsinden.. Türker Ağabeye (İnanoğlu) bir kez daha teşekkür.. Tüm bir ömür birikimlerini TİM'e yatırdı, Şimdi oraya dünyanın en büyük şovlarını getiriyor..
Cumartesi gecesi Nişantaşı Zihni'deydim. Sevgili Kadir kapatmış, Fazıl Say'a doğum günü partisi yapmak için.. Nasıl sıcak, nasıl mutlu, nasıl neşeli, hepsinden, önemlisi, nasıl bir müzik ziyafetiydi..
Evvela Tuluğ Tırpan geçti piyanonun başına.. Bir "Mutlu yıllar" uyarlamasıyla Fazıl'ı çağırdı.. Enfes bir Karatoprak.. Fazıl'ın bu bestesi beni öldürüyor.. Bittim.. Neyseki Cihat Aşkın kemanıyla yanaştı piyanonun başına.. Bir Brahms Macar dansları ki, ölüyü diriltir.. Bu ne biçim bir performanstır..
Sonra Fazıl eşliğinde Sertap Erener.. Lal.. Yani "Bir daha görmedim böyle lali" desem yeridir. O ne enfes yorum..
Ve de bence gecenin sürprizi.. Çiğdem.. Fazıl'ın yakın arkadaşıymış.. Geçti piyanonun başına... Çaldı söyledi.. O gün bestelemiş, o gece için özel.. Sözler muhteşem.. Fazıl'ın Veysel temaları üzerine kurulu beste muhteşem.. Yorum muhteşem.. Bu Çiğdem'i size tanıtacağız, Yaşamdan Dakikalar'da, farz oldu..
Nebil'le Musa Kart da oradaydılar zaten. İkisi el ele verip bir Fazıl mini filmi hazırlamışlar, harika.. O da Yaşamdan Dakikalar'da bu hafta.. Ben yokum ama, Nebil bu geceyi de size yaşatacaktır, bir Oscarlık çalışmayla..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA