Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Magazin haberleri..

Kıvanç'ı sevmem.. Bir genç kıza yaptıkları, onu gece yarısı paparazzilerin önüne atıp "Erkekliğin onda dokuzu kaçma"yı oynamasını sevmediğim için.. Erkan Özerman'ı çok severim. Mesleğe ayni senelerde, Ankara'da beraber başladık. O Ankara radyosunda Eyfel'den Müzik yapardı. Ben Yeni Gün gazetesinde Kültür, Sanat yazardım..
Uzaktan akraba da oluruz..
Sonra ikimiz de menecer olduk. Ben amatör.. O profesyonel.. Bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi meneceri oldu. Kime el attıysa kısa zamanda zirveye taşıdı..
Bu işi çok iyi bilir.. Uluslararası çevresi ve şöhreti vardır..
Ama son zamanlarda tepemi iyice attırdı.. Resmen ağız ishali.. Kıvanç'ı kahraman yapmak için planlar düzse, bu kadar başarılı olurdu..
Hele o kaset tehditleri..
Sus Erkan.. Kapa ağzını, çekil kenara..

***
Adını bilmediğim bir hatun, Ersin Korkut'u harcamaya kalkışmış.. "Onun sevgilisi olmaktansa kendimi köprüden atarım daha iyi" demiş.. "O benim kabak çekirdeğim.. Ben ona yemek ısmarlarım, o komiklik yapar beni güldürür" demiş..
Dediği, günümüzün en başarılı genç komedyenlerinden biri.. Bulunduğu yere kendi tırnakları ile kazıyarak gelmiş. BKM Mutfağında parlayıp, aranan adam olmuş bir Güney Doğulu genç..
Daha ilk izlediğimde bayılmıştım..
İsimsiz hatun, Ersin'e saldırıp resimlerini yayınlatmayı başarmış..
Aferin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA